Ervaren aannemer van bouwwerken

Multidisciplinair team

BCS Swinnen is een gespecialiseerd aannemersbedrijf dat al sinds 1985 vakkundig allerhande bouwwerken uitvoert in de industriële, nucleaire en petrochemische sector. Onze experten zijn enorm flexibel, multifunctioneel en besteden veel aandacht aan veiligheid en nauwkeurigheid op de werkplaats, zowel in de voorbereidende fase als bij de uitvoering van de bouwwerken.

Persoonlijke aanpak

Er is telkens één projectleider verantwoordelijk voor het project van één specifieke klant, van de opstart tot de afwerking. Omdat er één centraal aanspreekpunt is, kunnen alle werknemers snel en correct gebrieft worden over de werking en procedures, zodat er ook snel bijgestuurd kan worden bij wijzigingen tijdens de werkzaamheden. Op die manier bent u verzekerd van een vlotte en professionele afwerking van uw project.

Kennis & expertise

De kennis en ervaring van BCS Swinnen  als aannemer van bouwwerken wordt al 3 generaties lang doorgegeven. Als familiebedrijf hechten wij zeer veel belang aan persoonlijke relaties met zowel de klanten als onze medewerkers. Wij voorzien ook regelmatig opleidingen voor onze werknemers zodat wij u steeds de beste service kunnen leveren.  

Nog vragen?

Zoekt u een aannemer voor uw bouwwerken? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de werking van ons bedrijf of om een offerte aan te vragen. Onze medewerkers staan u graag bij met raad en daad.

Team