Aannemersbedrijf voor de nucleaire sector

Heeft u een bedrijf in de nucleaire sector en moet u werkzaamheden laten uitvoeren? Reken dan op het vakmanschap van BCS Swinnen. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de sector en bezorgen u een snelle en efficiënte oplossing op maat.

Reken op onze vakmensen

Binnen de nucleaire sector voeren wij voornamelijk civiele werkzaamheden uit zoals:

Belgoprocess NV en Belgonucleaire NV te Dessel zijn twee van onze vaste partnerbedrijven.

Veiligheid voor alles

Als erkend aannemersbedrijf besteden wij bij werkzaamheden in de nucleaire sector grote aandacht aan zowel nucleaire als industriële veiligheid. Onze werknemers, projectleiders, werfleiders en uitvoerenden zijn stuk voor stuk bekend met de werkwijze en strikte veiligheidsvoorschriften binnen deze omgeving, waardoor de communicatie en samenwerking met onze partners zeer goed verloopt. Dit heeft al tot tal van mooie realisaties geleid in het verleden.

Sinds 2015 beschikt ons aannemersbedrijf over een eigen veiligheidsofficier en zijn al onze werknemers in het bezit van een veiligheidsmachtiging voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen de nucleaire sites. Deze veiligheidsmachtigingen worden (na een veiligheidsonderzoek) toegekend door de Nationale Veiligheidsoverheid (NVO).

De juiste motivatie

Voor ons is het essentieel om onze mensen de juiste ondersteuning te bieden bij het uitoefenen van hun activiteiten. Dit doen we met behulp van relevante opleidingen, bijscholingen, gespecialiseerde machines, uitrusting, werkkledij en nog belangrijker: een goede werksfeer. De extra opleidingen en trainingen verzekeren bovendien dat alle werknemers steeds mee zijn met de nieuwste technologie en de machines veilig kunnen gebruiken.

De meerwaarde van BCS Swinnen is dan ook dat onze teams zeer flexibel en snel inzetbaar zijn, aangezien alle werknemers beschikken over een brede waaier aan kwalificaties.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de werking van ons aannemersbedrijf of wilt u werkzaamheden laten uitvoeren? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan. Wij doen er alles aan om uw projecten tot een goed einde te brengen.