Dé specialist in bouwwerken

Al +35 jaar actief in de petrochemie, industrie & KMO, de nucleaire sector en openbare werken.

Altijd tot uw dienst

BCS Swinnen is een gespecialiseerd aannemersbedrijf dat al sinds 1985 vakkundig bouwwerken uitvoert in de petrochemie, de industrie en de nucleaire sector.

Lees meer

Onze sterktes

Flexibel bedrijf met
snel inzetbaar team

Innovatief met een sterke
focus op veiligheid

+35 jaar ervaring op petrochemische, industriële en nucleaire sites

Staal en beton, constructie en prefab, techniek en planning... We ontzorgen u maximaal!

In deze sectoren zijn we thuis

BCS Swinnen gaat geen uitdaging uit de weg. Als specialist in bouwwerken op petrochemische, industriële, nucleaire en civiele sites, zijn we van alle markten thuis. Ontdek hier hoe onze expertise ook in uw sector een meerwaarde kan betekenen.

Petrochemie

Petrochemie

Omdat we beschikken over een VCA-P certificaat in de petrochemie (de hoogste versie) mogen we bouwwerken uitvoeren in risicovolle sectoren of omgevingen. We bieden daarbij een oplossing op maat en een professionele opvolging zodat u altijd weet hoe de werken evolueren.

Industrie & KMO

Industrie & KMO

Grote industriële bedrijven en kmo’s kunnen bij ons terecht voor alle bouw-, beton- en bekistingswerken, graaf- en afbraakwerken, laswerken, veiligheidswerken en ondersteuning bij shutdowns. We voeren elk project snel en efficiënt uit met een team van gespecialiseerde, vakbekwame en constant opgeleide medewerkers.

Nucleaire sector

Nucleaire sector

Bedrijven in de nucleaire sector die werkzaamheden moeten laten uitvoeren, kunnen al meer dan 20 jaar rekenen op de expertise en ervaring van onze bouwteams. Wij kennen onze weg op nucleaire sites en staan garant voor een veilige en correcte uitvoering van de werken.

Openbare werken

Openbare werken

Als erkend Klasse 6 bouwaannemer (Cat. C en D) hebben we de technische bekwaamheid, de financiële draagkracht en de professionele integriteit om wegenbouwkundige werken en algemene bouwwerken in openbare aanbesteding uit te voeren.

Onze realisaties

Word jij onze
nieuwe collega ?

Bekijk onze vacatures

Volgt u ons?

Onze klanten