Sectoren

Als specialist in bouwwerken voelen we ons thuis op alle petrochemische, industriële, nucleaire en civiele sites. Ontdek hier hoe onze expertise ook in uw sector een meerwaarde kan betekenen.

Petrochemie

Expertise in de petrochemische sector

BCS Swinnen is de expert voor al uw bouwwerkzaamheden in de petrochemische sector. Dankzij ons VCA-P certificaat zijn wij bevoegd om beton- en bekistingswerken, graaf- en afbraakwerken, laswerken (zowel ter plaatse op de werf als in ons atelier), civiele werken en veiligheidswerken uit te voeren. We ontzorgen u in elke fase van het project. Ook bij shutdowns, waarbij de productie-installatie moet worden stilgezet.

Een projectleider voor uw vragen

Om uw project in goede banen te leiden stellen wij telkens één projectleider aan waarbij u terecht kan met al uw vragen over uw bouwwerken. Zo zijn we snel op de hoogte van veranderingen en probleemsituaties, waardoor we zo spoedig mogelijk kunnen bijsturen en u een gepaste oplossing kunnen bieden.

Industrie & KMO

Expertise in industriële werken

BCS Swinnen is gespecialiseerd in industriële werken voor grote industriële bedrijven en kmo’s. U kan bij ons terecht voor alle beton- en bekistingswerken, graaf- en afbraakwerken, laswerken (ter plaatse op de werf en ook in ons atelier), veiligheidswerken en ondersteuning bij shutdowns (stilstand van de productie-installatie).

Vakbekwame uitvoering

Om elk project snel en efficiënt te voltooien, zetten we enkel gespecialiseerde machines in zoals graafmachines, montagekranen, wielladers, dumpers, (kraan)vrachtwagens, heftrucks, bandenkranen en rupsenkranen. Onze mensen zijn perfect opgeleid om hiermee, ook in het kader van de VCA-P normering, aan de slag te gaan. Veiligheid boven alles.

Nucleaire sector

Expertise in de nucleaire sector

BCS Swinnen is de specialist voor bouwwerkzaamheden in de nucleaire sector. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we u snel en efficiënt oplossingen op maat bieden. Onze expertise richt zich vooral op civiele werken, zoals beton- en bekistingswerken, graafwerken en sloop- en aanpassingswerken. Belgoprocess NV is een van onze vaste partners.

Openbare werken

Expertise in openbare werken

BCS Swinnen is een erkend bouwaannemer Klasse 6. We voldoen aan de vereiste voorwaarden om overheidsopdrachten te kunnen uitvoeren zoals wegenbouwkundige werken (Cat. C) en algemene bouwwerken (Cat. D). Deze erkenning bewijst onze technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit in openbare aanbestedingen.

Synergie creëert meerwaarde

Voor een vlotte uitvoering van de werken kunnen we steunen op onze ruime ervaring met beton, staal en hout. De synergie tussen onze afdelingen en onze expertise in verschillende sectoren creëren nog meer opportuniteiten. Dat bewezen we onder andere al met de bouw van een dry slope voor snowboarders in opdracht van Sport Vlaanderen.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Contacteer ons