Nieuwe industriehal in eigen beheer

In het Industriepark Berkenbossen in Mol-Balen zijn de voorbereidingswerken gestart van een nieuw, bijzonder project: de bouw van een industriehal van 4000 m² (met kantoren) voor een volledig geautomatiseerde productielijn voor zaag- en boorwerk van staalprofielen. Uniek in de regio.

Al even bijzonder is dat we dit project, in opdracht van JSV Metalen nv, volledig in eigen beheer uitvoeren. Het grondwerk, de staalconstructie, de betonnen plinten (geproduceerd door ons zusterbedrijf Swinton) en de omgevingsaanleg. Alles wordt in huis en door onze teams in goede banen geleid. 100% BCS Swinnen, dus. Momenteel zijn de voorbereidingen volop aan de gang. De effectieve werken starten vanaf februari 2022.

Als familiebedrijf ligt dit project ons nog om een andere reden nauw aan het hart. JSV Metalen nv is net als BCS Swinnen een familiale onderneming met een grote passie voor bouwtechnieken. De gedrevenheid en het plezier waarmee ze elke uitdaging aangaan, is voor ons heel herkenbaar. We zijn dan ook trots dat we dit mooie project voor deze partner (uit eigen streek!) mogen realiseren.